torstai 5. joulukuuta 2013

FALLING INTO SMALL PIECES

Blogini tullee jatkossa viettämään melkoista hiljaiseloa koska ei ole oikein mitään sanottavaa.

Ei, sanottavaa olisi paljonkin, mutta kaikki asiat liittyvät yksityiselämääni ja sen kiemuroihin enkä haluaisi huudella mistään mitään ennen kuin on pakko.

Ei, en ole raskaana. Jos olisin, olisin hihkunut asiasta jo tovi sitten ainakin sadassamiljoonassa eri paikassa ja muuttunut todennäköisesti juuri sellaiseksi ärsyttäväksi mammaksi joita itse inhoan. ;)

Joskus on vain aika olla hiljaa, ja se aika on nyt. 

Jos tulee jotain päivitettävää mieleen jostain tapahtumista tai vastaavasta, kirjoittelen varmasti. Tällä hetkellä kaikki ajatukseni heittelevät kuitenkin mielessäni kuin kiukustunut herhiläislauma konsanaan, ja tuntuu etten osaisi edes pukea sanoiksi mitään. En haluakaan vielä, koska kaikkiin elämässäni tällä hetkellä meneillään oleviin asioihin liittyy muitakin ihmisiä. 

Ihanaa joulun odotusta kaikille blogini lukijoille! Pitäkää lippu korkealla. Toivon ensi vuodesta tulevan hurjasti tätä mennyttä vuotta parempi.

3 kommenttia:

 1. Hyvää joulunodotusta Annis ja parempaa seuraavaa vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hei Anna:)Olenpa ajautunut lueskelemaan sinun blogejasi.Olen tuttusi menneiltä ajoilta.Jos törmäisin sinuun,haluaisin rutistaa sinua ja kuiskata korvaasi,että olet mielessäni ja rukouksissani edelleen ja että olet tosi kiva ja viehättävä nainen:)Löydän paljon yhtymäkohtia elämästäsi omaan elämääni.Siksi minun on mielestäni sinua helppo ymmärtää.Myös musta huumorisi,joka välillä pilkahtelee blogeistasi,on yksi minunkin huumorilajeistani.Ihanaa joulun odotusta sinulle Anna ja ehdottomasti parempaa uutta vuotta.Terkuin Pk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nyt alkoi kiinnostaa kuka sinä olet, terveisin utelias. :) Nimikirjaimesi eivät sano mitään, mutta sydäntä lämmittää kuulla että olen mielessä ja ajatuksissa ja rukouksissa. Musta huumori on paras huumori, vai miten se meni?

   Hyvää joulunodotusta ja parempaa uutta vuotta 2014 sinullekin, Anonyymi.

   Poista